Υποδομές

Το Τμήμα διαθέτει σύγχρονες αίθουσες διδασκαλίας και πλήρως εξοπλισμένα  εργαστήρια ηλεκτρονικών υπολογιστών, πολυμεσικών εφαρμογών,  τηλεπικοινωνιών, εφαρμογών διαδικτύου των πραγμάτων (Internet of Things) και  υποδομές ιδιωτικού υπολογιστικού νέφους τα οποία υποστηρίζουν τη λειτουργία, τις  διδακτικές και ερευνητικές ανάγκες του Π.Μ.Σ.  

Κτίριο του Τμήματος

Τον Αύγουστο του 2013 ολοκληρώθηκε η μετακίνηση του Τμήματος στις νέες του εγκαταστάσεις στην οδό Ομήρου 9 στον Ταύρο. Το νέο ιδιόκτητο κτίριο του Πανεπιστημίου εξυπηρετεί πλήρως τις ανάγκες του τμήματος και διαθέτει 6 ορόφους καθώς και 3 υπόγεια (2 υπόγεια parking). 

Αίθουσες Διδασκαλίας

Στον 1ο όροφο του κτιρίου υπάρχει μία μεγάλη αίθουσα χωρητικότητας 120 ατόμων (αμφιθέατρο) καθώς και 3 μικρότερες αίθουσες που εξυπηρετούν τις εκπαιδευτικές ανάγκες του τμήματος.

Εργαστήριο PC

Το εργαστήριο του 2ου ορόφου χρησιμοποιείται αποκλειστικά από τους φοιτητές του Τμήματος Πληροφορικής & Τηλεματικής, ώστε να υποστηρίζει τα μαθήματα που απαιτούν τη διεκπεραίωση εργαστηριακών ασκήσεων.

35 θέσεις εργασίας 

Ωράριο Λειτουργίας: Καθημερινές 08:00 – 22:00 και Σαββατοκύριακα 09:00 – 20:00

 

Εργαστήριο Thin Client

Το εργαστήριο του 4ου ορόφου χρησιμοποιείται αποκλειστικά από τους φοιτητές του Τμήματος Πληροφορικής & Τηλεματικής, ώστε να υποστηρίζει τα μαθήματα που απαιτούν τη διεκπεραίωση εργαστηριακών ασκήσεων.

32 θέσεις εργασίας

Ωράριο Λειτουργίας: Καθημερινές 08:00 – 22:00 και Σαββατοκύριακα 09:00 – 20:00. 

Εργαστήριο Ηλεκτρονικής και Τηλεπικοινωνιών

Το εργαστήριο Ηλεκτρονικής και Τηλεπικοινωνιών χρησιμοποιείται αποκλειστικά από τους φοιτητές του Τμήματος Πληροφορικής & Τηλεματικής, ώστε να υποστηρίζει τα μαθήματα που απαιτούν τη διεκπεραίωση εργαστηριακών ασκήσεων (Ηλεκτρονική, Λογική Σχεδίαση).

12 × 3 θέσεις εργασίας

Ωράριο λειτουργίας σύμφωνα με το πρόγραμμα μαθημάτων. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση κατόπιν συνεννοήσεως με τον υπεύθυνο του εργαστηρίου.